null

ZNANSTVENO UTEMELJENA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU

Osjetljiva koža zahtijeva dodatnu njegu utemeljenu na klinički dokazanim podacima. Cetaphilovi čistači i hidracijska njega utemeljeni su na znanstvenom istraživanju i kliničkim ispitivanjima kako bi se osigurala najučinkovitija kombinacija sastojaka za osjetljivu kožu. 

U CETAPHILU VJERUJEMO DA JE OSJETLJIVA KOŽA ZNANOST ZA SEBE

Naš asortiman čistača i hidracijske njege formuliran je s ključnim sastojcima koji pomažu u rješavanju brojnih problema s kožom i održavaju prirodnu barijeru osjetljive kože. U razvoju proizvoda za njegu osjetljive kože oslanjamo se na najnovija znanstvenih istraživanja, stoga nas to čini # dermatološki ispitanom njegom za osjetljivu kožu i odabirom koji preporučuju dermatolozi diljem svijeta.


KAKO CETAPHIL DJELUJE?


Cetaphilovi proizvodi sadrže bitne elemente koji dokazano održavaju funkciju kožne barijere. Niacinamid (vitamin B3) i pantenol (provitamin B5) umiruju osjetljivu kožu kako bi smanjili suhoću i crvenilo. Osim toga, glicerin hidrira vanjski sloj kože i istodobno pomaže u održavanju funkcije epidermalne barijere. Koristeći ovu dermatološki ispitanu kombinaciju sastojaka, Cetaphil poboljšava ukupnu kvalitetu osjetljive kože i istodobno ublažava nadraženost i nelagodu.


Ako ste jedna od mnogih osoba koje imaju osjetljivu kožu, Cetaphil može pomoći u njezi Vaše kože. Znanstveni dokazi prikupljeni u ispitivanjima na više od 32 000 pacijenata pokazali su da Cetaphil štiti od suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere, što ga čini odabirom stručnjaka za njegu osjetljive kože.