null

POVIJEST CETAPHILA

Cetaphil je već preko 70 godina predan razvoju znanosti o koži kako bi pružio najbolja rješenja za njegu osjetljive kože. Naši su proizvodi posebno formulirani za njegu svih vrsta osjetljive kože.

OUR-STORY_2.jpg

BREND S NASLIJEĐEM

Priča započinje u Teksasu kada je Cetaphil razvio farmaceut koji je želio pomoći pacijentima da se učinkovitije brinu o svojoj osjetljivoj koži. Brend je pokrenut 1947. te je na tržište stavljen njegov prvi proizvod Cetaphil losion za čišćenje, koji je danas poznat pod imenom Cetaphil nježni losion za čišćenje, a koji još uvijek jednako nježno njeguje kožu kao i prije. Cetaphilovi proizvodi za njegu osjetljive kože brzo su postali cijenjeni zbog svoje učinkovite, ali nježne njege i nastavili su se razvijati kako je brend napredovao u znanosti o osjetljivoj koži. 

VOĐENI INOVACIJAMA U NJEZI OSJETLJIVE KOŽE

Danas smo još više predani razvoju vrhunskih proizvoda za osjetljivu kožu pažljivo istražujući i blisko surađujući sa zdravstvenim radnicima kako bismo bolje razumjeli potrebe kože i unaprijedili dermatološku njegu za individualni pristup svakoj koži.

Brend Cetaphil i njegovi proizvodi za osjetljivu kožu uživaju povjerenje već više od 70 godina. Neprestano provodimo stroga klinička ispitivanja kako bismo stekli reputaciju # dermatološki ispitane njege za osjetljivu kožu u SAD-u i ostalim zemljama širom svijeta. Danas je Cetaphil dostupan u više od 70 zemalja diljem svijeta i u ponudi ima širok asortiman proizvoda za svakodnevnu njegu kože, od čistača i hidracijske njege do proizvoda za bebe i rješenja za razna stanja osjetljive kože.