null

5 ZNAKOVA OSJETLJIVOSTI KOŽE

Naši su proizvodi posebno osmišljeni kako bi pomogli održati prirodnu kožnu barijeru i štite od 5 znakova osjetljivosti kože: suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere za učinak zdrave kože.

CETAPHIL DOKAZANO ŠTITI OD SVIH 5 ZNAKOVA OSJETLJIVOSTI KOŽE

Osjetljiva koža može se očitovati na brojne načine i kao odgovor na brojne okidače. To znači da se potrebe njege osjetljive kože mogu uvelike razlikovati od osobe do osobe.


Vjerujemo da je osjetljiva koža znanost za sebe, a naše sveobuhvatno istraživanje znanosti o koži dovelo nas je do prepoznavanja 5 znakova koji su uobičajeni među osobama s osjetljivom kožom. Kako bismo se pobrinuli da svi dobiju potpunu njegu za svoju osjetljivu kožu, formulirali smo svoje proizvode kako bismo riješili ovih 5 znakova osjetljivosti kože.


PREPOZNAVANJE 5 ZNAKOVA OSJETLJIVOSTI KOŽE


Suha koža nastaje zbog nedostatka vlage – pacijenti sa suhom kožom imaju tri puta veću vjerojatnost za osjetljivu kožu.


Osjetljiva koža vjerojatnije će negativno reagirati na određene podražaje, što može dovesti do neugodnih osjeta poput žarenja, svrbeža i nelagode.

Prirodno se koža stalno ljušti, no taj proces može biti narušen kod osoba s osjetljivom kožom, što dovodi do ljuskave, neujednačene teksture kože bez sjaja.

Osjećaj zatezanja i napetosti na koži kojoj nedostaje vlage i hidracije može zahvatiti gotovo 98 % osoba s osjetljivom kožom.

Osobe s osjetljivom kožom mogu imati tanju ili oslabljenu zaštitnu kožnu barijeru, što omogućuje prodiranje nadražujućih tvari i gubljenje vlage.


Cetaphilovi proizvodi osmišljeni su kako bi održali funkciju zaštitne barijere osjetljive kože i pomogli zaštititi kožu od suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere.