null

NAŠI SASTOJCI

Cetaphil koristi niz ključnih sastojaka, kao što su niacinamid, ceramidi i hijaluronska kiselina, od kojih svaki ima jedinstvena i učinkovita svojstva za razne probleme kože.

CETAPHIL, POSEBNO FORMULIRAN S…

Cetaphilovi proizvodi za njegu kože posebno su formulirani da budu nježni prema osjetljivoj koži, ali učinkoviti prilikom čišćenja i hidracije. Odabir naših aktivnih sastojaka za savršenu kombinaciju koja odgovara Vašim potrebama njege kože temelji se na opsežnim istraživanjima.

Our-ingredients_2.jpg
Niacinamide.png

Niacinamid ili vitamin B3 neophodan je vitamin za kožu s hidracijskim i antioksidativnim svojstvima. Učinkovito zadržava vlagu i obično se nalazi u proizvodima za masnu kožu i akne.

 Panthenol.png

Pantenol ili provitamin B5 prirodni je umirujući sastojak koji pomaže ublažiti nadraženost kože. Ima prirodna hidracijska svojstva za poboljšanje zadržavanja vlage te tako doprinosi mekšoj i glađoj koži zdravog izgleda.

Glycerin.png

Glicerin je emolijens topiv u vodi koji pruža dugotrajan hidracijski učinak privlačeći vodu u kožu i poboljšavajući zadržavanje vlage. Potiče stanice kože da održavaju izgled kože mlađim i zdravijim.

Tocopherol.png

Tokoferol ili vitamin E snažan je antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala. Hidrira i umiruje kožu kako bi ublažio nadraženost.

Shea Butter.png

Shea maslac sadrži visoku razinu vitamina i masnih kiselina koji su korisni za kožu. Pomaže u obnavljanju prirodne kožne barijere poboljšavajući zadržavanje vlage da bi se spriječilo isušivanje i smanjila nadraženost.

Hyaluronic-Acid.png

Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u koži, ali se njezina razina smanjuje kako starimo. Koristi se u proizvodima za njegu kože zbog svoje impresivne sposobnosti zadržavanja vode, čime učinkovito hidrira kožu i povećava njezinu elastičnost.

Ceramides.png

Ceramidi se mogu pronaći u krajnjem vanjskom sloju kože. Ceramidi doprinose održavanju funkcije prirodne, zaštitne kožne barijere koja može pomoći zadržati vlagu u koži, a nadražujuće tvari izvan nje. U proizvodima za njegu kože oni pomažu zaštititi Vašu kožu od suhoće i nadraženosti.

Aloe-Vera.png

Aloe Vera sastoji se od više od 95 % vode, što je čini izvrsnim hidracijskim sastojkom za Vašu kožu. Osim što hidrira, ima učinak eksfolijacije te pomaže osvježiti i obnoviti Vašu kožu.

urea.png

Urea je humektant s keratolitičkim i hidracijskim svojstvima, pruža učinkovitu hidraciju i istodobno omekšava kožu, što je čini idealnom za grubu i suhu kožu.

Bisabolol .png

Bisabolol ima brojna blagotvorna svojstva u njezi kože, uključujući antioksidativno, protuupalno i umirujuće. Štiti kožu od oštećenja slobodnim radikalima i sprječava razgradnju kolagena kako bi koža ostala čvrsta.

avacado.png

Ulje avokada bogato je esencijalnim vitaminima A, D i E, njeguje kožu i istodobno je vlaži te tako pomaže u borbi protiv suhe i nadražene kože.

almond.png

Ulje slatkog badema je emolijens koji umiruje suhu, nadraženu kožu, pomaže poboljšati teksturu kože i smanjiti njezinu grubost. Ima hidracijske učinke, može pomoći umanjiti znakove starenja i sadrži puno vitamina E za snažni antioksidativni učinak.