Gentle Skin Cleanser

Badges

 

Za suhu do normalnu, osjetljivu kožu.

 

Ova kremasta formula klinički dokazano pruža neprekidnu hidraciju kako bi zaštitila kožu od suhoće. Formula koja nježno, ali učinkovito uklanja nečistoće i šminku.

 

• formuliran sa znanstveno ispitanim sastojcima kao što su niacinamid (esencijalni vitamin B3), pantenol (provitamin B5) i hidracijski glicerin koji pomažu održati zaštitnu barijeru osjetljive kože

• U našem ispitivanju 94 % korisnika osjetilo je da je proizvod nježno očistio njihovu kožu

• dermatološki ispitan i klinički dokazano nježan prema osjetljivoj koži.

OPIS

Ova kremasta formula klinički dokazano pruža vrlo dobru hidraciju kako bi zaštitila kožu od suhoće, pri čemu je koža hidrirana nakon čišćenja. Formuliran je kako bi nježno, ali učinkovito uklonio nečistoće i šminku. Sadrži dermatološki ispitane sastojke kao što su niacinamid (esencijalni vitamin B3), pantenol (provitamin B5) i hidracijski glicerin za očuvanje prirodne, zaštitne kožne barijere. Štiti od 5 znakova osjetljivosti kože: suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere.

  • Hypoallergenic

    Ne nadražuje kožu

  • Won't clog pores

    Ne začepljuje pore

  • Defends against 5 signs of skin sensitivity

    Štiti od 5 znakova osjetljivosti kože

Gentle Skin Cleanser

SASTOJCI

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Benzoate, Citric Acid. FIL.1747.V00

Očistite kožu blagim, ali učinkovitim čistačem ujutro i navečer.

Losion za čišćenje idealan je za suhu do normalnu, osjetljivu kožu. Vlaži i čisti kožu kako bi uklonio nečistoće i šminku te istodobno očuvao prirodnu, zaštitnu kožnu barijeru.

Odmah zatim nanesite hidracijsku kremu za lice kako biste zadržali vlagu.

Nakon čišćenja odmah nanesite hidracijsku kremu za lice dok je koža još vlažna kako biste privukli vodu u kožu i zadržali je u koži radi dugotrajne hidracije. Tijekom dana također se preporučuje korištenje hidracijske kreme za lice kao što je Daily Moisturizer s hijaluronskom kiselinom.

Nanesite hidracijsku kremu navečer kako biste pomogli svojoj koži da se rehidrira, obnovi i oporavi.

Hidracija prije spavanja pomaže povećati vlažnost i zaštititi kožu od isušivanja tijekom noći za učinak odmorne kože ujutro.

null