ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Cetaphilovi dermokozmetički proizvodi osmišljeni su kako bi pružili nježnu i učinkovitu zaštitu, čak i najosjetljivijoj koži. To znači da bez obzira na to imate li normalnu ili problematičnu kožu (npr. akne vulgaris, rozaceja ili ekcem), među Cetaphilovim dermokozmetičkim proizvodima zasigurno ćete pronaći losione za čišćenje, hidracijske i zaštitne losione i kreme koji odgovaraju vašim potrebama.


Proizvodimo širok asortiman dermokozmetičkih proizvoda, uključujući dermokozmetičke proizvode za njegu nježne kože beba i djece. Također surađujemo s dermatolozima na učinkovitoj njezi kože sklone crvenilu, aknama i isušivanju.

Cetaphil je linija klinički ispitanih dermokozmetičkih proizvoda izrađenih posebno za njegu osjetljive kože. U Cetaphilu vjerujemo da je zdrava koža lijepa koža čistog tena. Zato pri izradi svojih dermokozmetičkih proizvoda na prvo mjesto stavljamo zdravlje kože.


Cetaphilu je najvažnije zdravlje kože, a ne samo maskiranje njezinih problema. Zato se u svom radu oslanjamo na znanost i istraživanja. Osim toga, kako bismo bili sigurni da naši dermokozmetički proizvodi pravilno njeguju vašu kožu, naši losioni za čišćenje, hidracijske kreme i losioni, losioni za zaštitu od sunca te proizvodi za djecu i bebe nastaju u suradnji s dermatolozima. Cetaphilovi dermokozmetički proizvodi prikladni su čak i za najosjetljiviju kožu. Stoga ih dermatolozi preporučuju već više od sedamdeset godina.

U svim dermokozmetičkim proizvodima Cetaphil koristi sastojke koji održavaju prirodnu, zaštitnu kožnu barijeru. Osim toga, pH naših proizvoda odgovara kiselo-baznoj reakciji kože. Imamo vrlo strog pristup kvaliteti sastojaka i koristimo samo najbolje sastojke. Štoviše, naša ponuda uključuje mnoge proizvode bez dodatka mirisa koji ne nadražuju kožu i savršeni su za svakodnevnu njegu osjetljive kože.

Ne. Nijedan Cetaphilov proizvod nije testiran na životinjama.