null

STRUČNJACI ZA OSJETLJIVU KOŽU

Razumijevanje znakova i okidača nastanka osjetljive kože ključno je za njezinu učinkovitu njegu. U Cetaphilu smo predani istraživanju i unaprjeđivanju znanosti koja stoji iza njege za osjetljivu kožu. Zato nas to čini stručnjacima za osjetljivu kožu već gotovo 75 godina.

ŠTO JE OSJETLJIVA KOŽA?

Osjetljivost kože pogađa 70 % osoba diljem svijeta te je karakteriziraju neugodni osjećaji na koži poput žarenja i peckanja. Može zahvatiti različite dijelove tijela, uključujući lice. Cetaphilovi aktivni sastojci pomažu zaštititi od 5 znakova osjetljivosti kože: suhoće, nadraženosti, grubosti, osjećaja zatezanja i oslabljene kožne barijere.

KOJI SU OKIDAČI?

Mnogi čimbenici mogu potaknuti ili pogoršati osjetljivost kože, uključujući kemijske nadražujuće tvari, vanjske utjecaje, stres, hormonalne promjene i prehranu. Ti čimbenici doprinose nizu problema s osjetljivom kožom koji mogu zahvatiti pojedince svih dobnih skupina i različitog tena kože. Naše nježne formule umiruju nadraženost radi postizanja optimalnih rezultata.

The_sensitive-skin-experts_2
The_sensitive-skin-experts_3

UČINKOVITA NJEGA KOŽE KOJU SU RAZVILI STRUČNJACI ZA OSJETLJIVU KOŽU

Cetaphil je prikladan za sve tipove kože, uključujući suhu, osjetljivu kožu i onu sklonu stanjima poput ekcema, rozaceje i psorijaze. Naši nježni, ali učinkoviti proizvodi kompatibilni su s lijekovima za primjenu na koži. Gotovo 75 godina Cetaphil je stručnjak za osjetljivu kožu te je klinički dokazano da umiruje, hidrira i njeguje osjetljivu kožu.