null

#DERMATOLOŠKI ISPITANA NJEGA ZA OSJETLJIVU KOŽU

U uskoj suradnji s dermatolozima i zdravstvenim radnicima proveli smo više od 550 kliničkih ispitivanja na preko 32 000 sudionika kako bismo osigurali učinkovitost i sigurnost naših proizvoda za osjetljivu kožu. Godinama iskustva provedenim u razvoju njege za kožu Cetaphil je zavrijedio povjerenje i dermatologa i pacijenata.  

null

ODABIR STRUČNJAKA ZA VAŠU OSJETLJIVU KOŽU

Cetaphil je osmišljen prije više od 70 godina za pacijente s osjetljivom kožom te kako bi dermatolozi na raspolaganju imali proizvode formulirane kao pomoć pri rješavanju problema s kožom pacijenata. Od tada brendu vjeruju dermatolozi i stručnjaci za kožu.


Prvi razvijeni proizvod Cetaphil losion za čišćenje sadržavao je samo osam sastojaka i bio je bez dodatka mirisa i bez sapuna. Ubrzo je postao prvi izbor među liječnicima i farmaceutima za pacijente s osjetljivom kožom.

U POTRAZI ZA PRAVOM NJEGOM ZA OSJETLJIVU KOŽU


Od samog početka pridajemo najveću pažnju svim svojim proizvodima. Kako bismo se pobrinuli da dobijete najbolju njegu za svoju kožu, surađujemo sa znanstvenim stručnjacima da bismo bolje razumjeli osjetljivu kožu i ponudili proizvode koji su posebno formulirani za probleme osjetljive kože.

Kroz naša klinička ispitivanja i blisku suradnju sa zdravstvenim radnicima razvijamo proizvode za njegu kože koji su nježni i učinkoviti. Cetaphilovi proizvodi ispitani su na više od 32 000 pacijenata u više od 550 Galderminih kliničkih ispitivanja.


Cetaphil je # dermatološki ispitana njega za osjetljivu kožu. Za svoju osjetljivu kožu izaberite odabir stručnjaka.