Daylong Cetaphil Sun Sensitive SPF 50+ Gel-Krema

Daylong Cetaphil Sun Sensitive SPF 50+ Gel-Krema

Badges

DAYLONG CETAPHIL SUN SENSITIVE SPF 50+ GEL-KREMA pruža zaštitu od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama.

 

 • vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA i UVB zračenja
 • vodootporna u slatkim i slanim vodama
 • nema dodanih mirisa, ulja ni emulgatora
 • ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

 

OPIS

Daylong Cetaphil SUN Sensitive SPF 50+ gel-krema za lice i tijelo pogodna je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Gel-krema za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.

 • Hypoallergenic

  Ne nadražuje kožu

  Won't clog pores

  Ne začepljuje pore

Daylong Cetaphil Sun Sensitive SPF 50+ Gel-Krema
Daylong Cetaphil Sun Sensitive SPF 50+ Gel-Krema 
          Ingredients

SASTOJCI

AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALCOHOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIETHYLAMINO HEXYLBENZOIL HEXYL BENZOATE, METHOXYPHENYL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIBUTYL ADIPATE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), DIMETHICONE, VP/EICOSENE COPOLYMER, CYCLODEXTRIN, ETHYLHEXYL TRIAZONE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), TOCOPHEROL, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SILICA, DECYL GLUCOSIDE,TRIETHAXANOLAMINE, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30, ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE, DISUCCINATE, LAURYL GLUCOSIDE, BHT, PROPYLENE GLYCOL. F.I.L.0898

Svakodnevna zaštita od sunca za lice i tijelo.

Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ gel-krema za lice i tijelo pogodna je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Gel-krema za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga. 
 

Formulirana za zaštitu i hidraciju kože.

Gel-krema hrani i hidrira kožu sprječavajući učinke isušivanja sunca. 
 

Nježni losion za zaštitu od sunca osmišljen za osjetljivu kožu.

Gel-krema posebno je formulirna da bude nježna prema osjetljivoj koži, koži alergičnoj na sunce i koži sklonoj Mallorca aknama. Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.
 

null